Anti-age masaža

Anti-age masaža

Ova masaža predstavlja prirodan način face liftinga, potpuno neinvazivan i izuzetno efikasan, bez rizika i neželjenih reakcija, što je čini potpuno prirodnim anti-age tretmanom. Bazira se na nežnom, ali veoma efektnom “dodiru”, koji podmlađuje i osvežava lice, a istovremeno dovodi do potpune relaksacije tela i intenzivnog osećanja dobrog raspoloženja koji su udruženi sa dobrim zdravljem. Tokom masaže se specifičnim blagim pokretima deluje na meko tkivo lica, obnavlja normalan protok hranljivih materija, oslobađaju adhezije i vraća koži elastičnost, a mišićima tonus. Rejuvance Anti-age masaža se primenjuje bez upotrebe krema, seruma i električne energije. Rezultati anti-age masaže: poboljšava se kvalitet kože, pore se zatvaraju, stimulacijom limfnog sistema eliminišu se toksini, poboljšava se hidriranost, povećava se nivo apsorpcije kože i ubrzava se cirkulacija. Fine bore lica nestaju, a dublje se omekšavaju. Mišići lica vraćaju svoj tonus i elastičnost. Otoci i tamni kolutovi ispod očiju se značajno smanjuju. Konture lica su bolje izdefinisane. Sprovodi je sertifikovan Rejuvance Anti-age terapeut.

RESHAPE MASAŽA LICA i TELA (ANTI –AGE i HOLISTIČKI efekat)

Reshape masaža je posebna, drugačija od ostalih masaža, jer deluje na biće u celini tako što uspostavlja harmoniju na mentalnom, emocionalnom i fizičkom nivou.
Kod reshape masaže lica postiže se izuzetan anti-age efekat, jer se deluje posebnim pokretima na mišiće lica, čime se vraća mladalački izgled i tonus, a koža deluje odmorno i osveženo. Fine bore na licu nestaju, a dublje se omekšavaju i postepeno eliminišu. Otoci i tamni kolutovi ispod očiju se smanjuju, a crte lica su bolje izdefinisane.
Celokupan efekat reshape masaže tela se odražava kroz poboljšanje psiho-fizičkog stanja i vraćanje vitalnosti i energije. Deluje se na poboljšanje i aktivaciju limfnog sistema i eliminaciju toksina. Kombinacijom više tehnika uspostavlja se kontakt s klijentom i na taj način prate telesne reakcije, uklanja napetost i poboljšava stanje kompletnog organizma, uz eliminaciju bolnih stanja i blokada.


Copyrights ©2017: /All rights reserved/