BRZI TRETMANI

BRZI TRETMANI LICA

Savršeni tretmani za sve profesionalce i mame koje imaju limitirano vreme u toku radne nedelje, a brinu o zdravlju svoje kože i svom izgledu. Brzi tretmani traju 30minuta, a njima se postiže trenutni efekat osvežene, hidrirane i zategnute kože.

TRETMAN SILK&GLOW

Tretman je pogodan za hidrataciju kože, ravna kožu i uklanja perutanje i crvenilo kože. Preporučuje se posebno u letnjim mesecima i nakon izlaganja kože suncu, kao i u zimskim mesecima ili nakon izganja kože vetru i niskim temperaturama, a efekat je vidljiv odmah nakon tretmana. Ten je ujednačen, blistav, a koža osvežena i nahranjena aktivnim supstancama i hranljivim materijama. Koža je blistava, na dodir nežna i svilenkasta, zbog čega je tretman dobio naziv Silk&Glow. Pogodan je za osobe koje nemaju puno slobodnog vremena, a žele brze i odmah vidljive rezultate.

 
TRETMAN REJUVENATE

Tretman za oporavak i podmlađivanje kože, sa aktivnim supstancama i hranjivim materijama za zatezanje i poboljšanje teksture kože.

 

Koristi se specijalno dizajnirana piling maska koja blago i u potpunosti uklanja izumrle ćelije sa površine kože i uspostavlja savršenu hidrolipidnu ravnotežu i podstiče prirodnu regeneraciju baršunaste kože lica.

 

Nakon toga se stavlja maska sa aktivnim komponentama i hranljivim sastojcima odabrana prema tipu kože i njenim potrebama, a klijent za to vreme može da se opusti i uživa u prijatnoj atmosferi Bicomed centra. Tretman je opuštajući, prijatan i prilagođen individualnim potrebama kože. Efekat je odmah vidljiv nakon tretmana, koža je podmlađena, osvežena i revitalizovana.


Copyrights ©2017: /All rights reserved/