Energetski balans

Energetski balans (Chakra healing)

Ova metoda pripada energetskom tretmanu. Tradicionalna medicina podrazumevaju vraćanje prirodi i energetskom balansu organizma, a ponekad to ne možemo uraditi bez savremene tehnologije.

 

U Bicomed centru koristimo proverene aparate i tehnologije koje su naučno potvrđene.

 

Kod tretiranja čakri, ukoliko je njihov rad poremećen ili blokiran, te smeta protoku vitalne energije, koristimo kolor Bioptron svetlosnu terapiju, samostalno ili u kombinaciji sa Bicom optima biorezonantnim tretmanom čakri. Oba načina rada podrzumevaju rad sa elektromagnetnim talasima na elektromagnetnom polju čoveka.

 

Postoji sedam važnih energetskih čvorišta na telu koja su bitna za balans organizma. Ono što nam omogućavaju tehnologije je da energetski balans uradimo brzo i efikasno i pospešimo samoisceljujuće i odbrambene mehanizme u organizmu.

 

Pod aktivacijom i terapijom čakri podrazumevamo aktivaciju energetskih čvorišta na telu i usmeravanje vitalne energije tamo gde je nema, pospešivanje rada organa, povećanje vitalnosti, duhovno i psihičko osnaživanje (preko krunske čakre i čakre trećeg oka), smanjivanje psihičke napetosti, poboljšanje sna, uštedu energetske rezerve, poboljšanje koncentracije i pamćenja i dr. Ovo nije lečenje, ovo je samo podrška za samoisceljenje.

 

Čakre su međusobno povezane i čine energetski oklop nalik “vazdušastom jastuku” oko našeg tela (30-40 cm opseg oko tela), koji nazivamo aurom. Može se reći da “lečenje čakri” dolazi sa istoka, ali je poznato i primenjuje se i u razvijenim zemljama zapada.

 

Karakteristike boja i značenje boja tokom tretmana:

 

  CRVENA - AKTIVIRA I REVITALIZUJE

   

  NARANDŽASTA - OBNAVLJA I PODSTIČE

   

  ŽUTA - OSNAŽUJE I POBOLJŠAVA RASPOLOŽENJE

   

  ZELENA - USPOSTAVLJA RAVNOTEŽU I OPUŠTA

   

  PLAVA - UBLAŽAVA I SMIRUJE

   

  INDIGOPLAVA - PROČIŠĆAVA I POVEĆAVA KONCENTRACIJU

   

  LJUBIČASTA - INSPIRIŠE I PODRŽAVA MENTALNE PROCESE

 

Sve gore navedeno omogućava rad sa velikim brojem kombinacija kolor svetlosne terapije prema potrebama i indikacijama klijenta i posebnim programima na biorezonantnom aparatu, što podrazumeva individualan pristup kod svake osobe.

 

Copyrights ©2017: /All rights reserved/