Kozmetika

KOZMETIKA ZA ANTI-AGE

Bicomed centar insistira na individualnom pristupu kada se radi o odabiru kozmetike i suplemenata. Zbog toga našu ponudu čini širok asortiman kozmetičkih proizvoda, pa se mogu odabrati preparati na bazi individualnih karateristika kože i problematike, posebno birani tako da zadovoljne individualne potrebe klijenata, uz savet stručnjaka za odabir preparata. Posebno imamo izdvojene preparate za muškarce iz anti-age programa.

 

Kvalitet proizvoda je preduslov bez obzira za koju profesionalnu kozmetičku liniju se opredelili, s tim da postoji mogućnost odabira i luksuzne kozmetike za klijente koji žele da izdvoje novac i sebe obraduju organskom kozmetikom za kućnu negu koja se može koristiti i kupiti samo u renomiranim hotelskim wellness centrima. Pre svega insistiramo na preparatima biljnog i organskog porekla, od biljnih ulja za masažu i kućnu negu, krema sa peptidima, mezolift kolekcije do organske kozmetike koju koriste slavne ličnosti. Kvalitetan izbor, profesionalan pristup i mogućnost odabira prema različitim cenovnim kriterijuma nas preporučuju.

 

Potpuno prirodna kozmetika za kućnu negu predstavlja spoj moderne tehnologije i bogatog dara iz prirode. Brz i vidljiv rezultat na licima zadovoljnih klijenata postiže se u kratom roku, pomoću sastava i esencija koji stvaraju novu energiju, vitalnost i mladost kože lica. Zadovoljstvo, radost, samopouzdanje i mladalački izgled je krajnji rezultat po završetku korišćenja profesionalnih preparata za negu lica i tela.

 

Kontatirajte nas u vezi ponude i cena ili nas posetite u centru da zajedno odaberemo preparate za individualno upotrebu.

 

Brendovi koje izdvajamo:

 

Copyrights ©2017: /All rights reserved/