Drag

Tretmani lica

Savršeni tretmani za sve profesionalce i mame koje imaju limitirano vreme u toku radne nedelje, a brinu o zdravlju svoje kože i svom izgledu. Brzi tretmani traju 30minuta, a njima se postiže trenutni efekat osvežene, hidrirane i zategnute kože.

Argan tretman

Trajanje tretmana: 50 minuta

Tretman za dubinsku ishranu i regeneraciju. Na bazi arganovog ulja i hijaluronske kiseline. Poboljšava elastičnost i ublažava suvoću kože. Tretman obuhvata stimulišuću i lifting masažu lica, vrata i dekoltea, kao i primenu peel off maske čiji sastav osim arganovog ulja bogatog vitaminom E i masnim kiselinama, upotpunjuju i alginati iz Laminarie (smeđa alga) koji neguju kožu i pospešuju njenu prirodnu glatkoću.

Neinvazivan, ritualni tretman pogodan za suvu, dehidriranu, i zrelu kožu.

Clean and Radiant tretman

Trajanje tretmana: 25 min

Opis tretmana:

Tretman ultrazvučnog čišćenja u kombinaciji sa odgovarajućim preparatima za piling i završnu negu – za brzi i efikasni tretman čišćenja i uklanjanje mrtvih ćelija sa kože. Idealan kao priprema pred druge tretmane, tretman za održavanje čistog tena, kao i ekspresni tretman za osveženje kože.

Preporučuje se svim tipovima kože, kako se izbor preparata i intenzitet pilinga svakako individualno prilagođavaju, a svakoj koži je potrebno čišćenje kao i priprema za adekvatnu negu.

Fresh Up tretman

Trajanje tretmana: 35 min

Opis tretmana:

Tretman za hidrataciju, uz prethodnu pripremu kože ultrazvučnim pilingom. Tretman za vraćanje vlage i instant osećaj svežine. Idealan izbor tokom cele godine – u letnjim mesecima nakon izlaganja suncu, a u hladnijem periodu nakon izlaganja vetru i niskim temperaturama, kao i za osobe koje nemaju puno slobodnog vremena. Preporučuje se i pogodan je za sve tipove i stanja kože, kako se izbor preparata prilagođava individualnim potrebama.

MezoLift tretman

Trajanje tretmana: 50 min

Antiaging tretman koji se zasniva na metodi mezoporacijskog unosa visokokoncentrovanih seruma u dublje slojeve kože. Cilj mezoporacije je ubacivanje u kožu kozmetički aktivnih supstanci, koje klasičnim nanošenjem – utrljavanjem u kožu, ne bi prošle epidermalnu barijeru i samim tim se ne bi postigao željeni efekat.

Tretman je bezbolan, a efekat je vidljiv odmah nakon prvog tretmana. Najbolji rezultati se dobijaju kada se izvodi u seriji od 4 do 6 tretmana.

Oxy Booster (tretman 3 u 1)

Trajanje tretmana: 50 min

Opis tretmana:

TRETMAN ULTRAZVUČNOG ČIŠĆENJA, HIDRATACIJE, I OKSIGENIZACIJE, ZA BLISTAV I OSVEŽEN TEN

Aktivni sastojci ublažavaju bore i fine linije i ujednačavaju boju tena, intenzivno osvežavajući i popravljajući njen izgled.

Pogodan za sve tipove i stanja kože kojima je potreban povratak VITALNOSTI, UJEDNAČENIJEG TENA, I ZDRAVIJEG IZGLEDA. Efekat je vidljiv odmah nakon tretmana.

Namenjen je svim tipovima kože, a posebno umornoj, sivoj i beživotnoj koži.

Telefon