BRZI TRETMANI

Tretmani lica

Savršeni tretmani za sve profesionalce i mame koje imaju limitirano vreme u toku radne nedelje, a brinu o zdravlju svoje kože i svom izgledu. Brzi tretmani traju 30minuta, a njima se postiže trenutni efekat osvežene, hidrirane i zategnute kože.

Argan tretman

Trajanje tretmana: 50 minuta


Tretman za dubinsku ishranu i regeneraciju. Na bazi arganovog ulja i hijaluronske kiseline. Poboljšava elastičnost i ublažava suvoću kože. Tretman obuhvata stimulišuću i lifting masažu lica, vrata i dekoltea, kao i primenu peel off maske čiji sastav osim arganovog ulja bogatog vitaminom E i masnim kiselinama, upotpunjuju i alginati iz Laminarie (smeđa alga) koji neguju kožu i pospešuju njenu prirodnu glatkoću.


Neinvazivan, ritualni tretman pogodan za suvu, dehidriranu, i zrelu kožu.


 
Clean and Radiant tretman

Trajanje tretmana: 25 min


Opis tretmana:


Tretman ultrazvučnog čišćenja u kombinaciji sa odgovarajućim preparatima za piling i završnu negu - za brzi i efikasni tretman čišćenja i uklanjanje mrtvih ćelija sa kože. Idealan kao priprema pred druge tretmane, tretman za održavanje čistog tena, kao i ekspresni tretman za osveženje kože.


Preporučuje se svim tipovima kože, kako se izbor preparata i intenzitet pilinga svakako individualno prilagođavaju, a svakoj koži je potrebno čišćenje kao i priprema za adekvatnu negu.


 
Fresh Up tretman

Trajanje tretmana: 35 min


Opis tretmana:


Tretman za hidrataciju, uz prethodnu pripremu kože ultrazvučnim pilingom. Tretman za vraćanje vlage i instant osećaj svežine. Idealan izbor tokom cele godine - u letnjim mesecima nakon izlaganja suncu, a u hladnijem periodu nakon izlaganja vetru i niskim temperaturama, kao i za osobe koje nemaju puno slobodnog vremena. Preporučuje se i pogodan je za sve tipove i stanja kože, kako se izbor preparata prilagođava individualnim potrebama.


 
MezoLift tretman

Trajanje tretmana: 50 min


Antiaging tretman koji se zasniva na metodi mezoporacijskog unosa visokokoncentrovanih seruma u dublje slojeve kože. Cilj mezoporacije je ubacivanje u kožu kozmetički aktivnih supstanci, koje klasičnim nanošenjem - utrljavanjem u kožu, ne bi prošle epidermalnu barijeru i samim tim se ne bi postigao željeni efekat.


Tretman je bezbolan, a efekat je vidljiv odmah nakon prvog tretmana. Najbolji rezultati se dobijaju kada se izvodi u seriji od 4 do 6 tretmana.


 
Oxy Booster (tretman 3 u 1)

Trajanje tretmana: 50 min


Opis tretmana:


TRETMAN ULTRAZVUČNOG ČIŠĆENJA, HIDRATACIJE, I OKSIGENIZACIJE, ZA BLISTAV I OSVEŽEN TEN


Aktivni sastojci ublažavaju bore i fine linije i ujednačavaju boju tena, intenzivno osvežavajući i popravljajući njen izgled.


Pogodan za sve tipove i stanja kože kojima je potreban povratak VITALNOSTI, UJEDNAČENIJEG TENA, I ZDRAVIJEG IZGLEDA. Efekat je vidljiv odmah nakon tretmana.


Namenjen je svim tipovima kože, a posebno umornoj, sivoj i beživotnoj koži.


 

Copyrights ©2017: /All rights reserved/