EPILACIJA

EPILACIJA

U Bicomed centru sprovodimo tretman epilacije na najsavremenijem diodnom laseru HAIR AWAY PRO nemačkog proizvođača. Diodni laser za trajno uklanjanje dlaka sa tri različite frekvencije 755nm, 808nm i 1064nm predstavlja najsavremeniji laser za trajno uklanjanje dlaka.
Hair Away pro ima jedinstvenu simultanu emisiju talasa tri različite frekvencije koje su adekvatno podešene za uklanjanje svih vrsti dlaka: standardne (808nm), veoma svetle (755nm) i tamne/debele dlake (1064nm), kao i za rad sa svim tipovima kože (uključujući tamnu i osunčanu kožu).
Dlake tretirane diodnim laserom se trajno uklanjaju posle 5-6 tretmana. Čak 90% dlaka će trajno biti uklonjene.
Dizajnirana tehnologija hlađenja, koja hladi sondu do -5 c, garantuje komforan, siguran i bezbolan tretman.

 

Prednosti tretmana:

 

• Trajno uklanjanje dlaka
• Uklanjane uraslih dlaka
• Siguran i efikasan tretman za sve tipove kože
• Siguran i efikasan tretman za sve tipove dlake (izuzimajući sede i crvene dlake)
• Postizanje svilenkastog, nežnog i negovanog izgleda kože
• Svi delovi tela i lice mogu da se tretiraju
• Prijatan tretman
• Kratkotrajan tretman, mogućnost tretiranja celog tela u jednom tretmanu.

 

Diodni laseri spadaju u najsavremenije i najuspešnije tehnologije za trajno uklanjanje dlaka. Epilacija diodnim laserom je procedura koja koristi laserski zrak da ukloni neželjene dlačice.

 

Tokom tretmana diodnim laserom, laserski zrak prolazi direktno u folikul dlake, bez uticaja na okolno tkivo, i deluje na melanin dlake. Toplotni efekat laserskog zraka uništava folikul dlake i onemogućava dalji rast.

 

Hair Away pro laser ima najveći procenat efikasnosti. Više od 90% dlaka je uspešno trajno uklonjeno, tokom tretmana koji su komforni, bezbolni, sigurni i bez kontraindikacija, na zadovoljstvo naših klijenata.

 

U zavisnosti od tipa dlake i kože, kao i tretirane regije, biće potrebno da se tretman ponovi u intervalu od 4-6 nedelja.

 

U cilju postizanja najboljih rezultata, nemojte da se depilirate ili čupate dlake minimum četiri nedelje pre Vašeg tretmana laserom. Možete da brijete ili uklanjate depilacijskom kremom.

PITANJA I ODGOVORI

Da li laser trajno uklanja dlake?

Preko 90% dlaka je trajno uklonjeno tokom 6 do 8 tretmana. Rezultat je trajno glatka i mekana koža.

Da li je laserski tretman bezbedan?

Naš laser je laser najnovije generacije, bezbedan i bez kontraindikacija.

Da li je tretman bolan?

Patentirana tehnologija hlađenja je dizajnirana tako da štiti kožu smanjenjem temperature, i čini ovaj tretman komfornim i bezbolnim.

Da li sve vrste dlaka mogu da se tretiraju?

Sve vrste dlaka mogu da se tretiraju, uključujući plavu dlaku, tanku, crnu, tanku, debelu (samo sede i crvene dlake ne mogu da budu tretirane). Dlake mogu biti tretirane i na osunčanoj koži.

Da li da brijem dlake pre tretmana laserom?

Dlake treba obrijati dan pre tretmana. Nemojte da radite depilaciju bar 4 nedelje pre tretmana laserom. Samo je brijanje preporučljivo.

Koliko traje jedan tretman?

Laserski tretman može da bude veoma kratak, da traje nekoliko minuta (nausnice) do jednog sata (noge, leđa) ili dva sata (ako se radi celo telo).

Koliko često treba da radim tretmane?

U zavisnosti od tipe dlake i tipa kože, kao i tretirane regije, biće potrebno da se urade tretmani u intervalu od 4-6 nedelja. Optimalan broj tretmana je od 6 do 8 da bi se postigli trajni rezultati.

Da li laserom mogu da se tretiraju tetovirane regije?

Ne, laserom nije preporučljivo da se prelazi preko tetovaža.

Kako mogu da zakažem tretman?

Možete da zakažete tretman putem našeg web sajta ili možete da nas kontaktirate na brojeve telefona 069/696000 i 011/3281509.

Copyrights ©2017: /All rights reserved/