Drag

Bicom Body Check

BICOM BODY CHECK DIJAGNOSTIKA STANJA ORGANIZMA

BICOM Body Check je dijagnostički sistem analiza, koji skenira, obrađuje i opisuje energetsko stanje pacijenta u neverovatnom vremenskom roku.
Analizom se obrađuje preko 3.800 različitih parametara.

Današnji način života, ishrana i ekološka opterećenja mogu da oslabe telo u značajnoj meri. Energetski poremećaji se razvijaju, delimično skriveno, a da pacijent ni ne primeti.

BICOM Body Check omogućava kompletnu bioenergetsku proveru stanja organizma. On skenira frekvencije celog tela, unutrašnjih organa, kostiju i tkiva do nivoa ćelija i analizira ih.

Analize koje se vrše tokom pregleda:
1) Kompletno stanje organizma po sistemima organa i tkiva
2) Bakterije, virusi, gljivice, paraziti i drugi mikroorganizmi
3) Elektromagnetna opterećenja, geopatska opterećenja, stresori (teški metali, hemikalije, lekovi, vakcine, zagađivači…)
4) Intolerancija na hranu i namirnice koje odgovaraju organizmu
5) Hormonski disbalansi
6) Testiranje za Bahove kapi i petide – prirodni suplementi

Dijagnostika se obavlja vrlo komforno i radi se kompletan pregled na dva aparata. Potpuno je bezbedno, neinvanzivno, bez ikakvih neželjenih efekata i kontraindikacija. Može da se primenjuje za sve uzraste, a posebno se preporučuje kod dece jer nema neželjenih dejstava.

Analizom se dobijaju preporuke za namirnice koje pogoduju Vašem organizmu, kao i one na koje organizam pokazuje intoleranciju (ne pogoduju u ishrani).

Dijagnostika se obavlja vrlo komforno, pacijent drži slušalice na glavi tokom nekoliko minuta koliko traje Bicom Body Check analiza.

Naš stručni tim lekara kombinuje Bicom BodyCheck dijagnostičku analizu sa BICOM Optima dijagnostičko-terapeutskim sistemom, i u roku od ukupno 60 minuta dobija se kompletna analiza stanja organizma sa predlogom daljih Bicom tretmana za poboljšanje zdravstvenog stanja.

Bicom aparati su aparati nemačkog proizvođača Regumed, sa izuzetno velikim mogućnostima u dijagnostičkom i terapeutskom postupku i spadaju u najkvalitetnije i najefikasnije aparate u oblasti kvantne medicine, pri čemu se Bicom biorezonantna metoda primenjuje preko 30 godina na svetskom nivou.

Telefon