Luksuzni tretmani

Luksuzni tretmani

 
PEVONIA JE ORGANSKA KOZMETIKA VRHUNSKOG KVALITETA

Pevonia kozmetiku preporučuje savremena dermatologija. Kozmetika je zasnovana isključivo na prirodnim supstancama koje su ekstrakovane savremenom tehnologijom.

 
KOZMETIKA SA VIDLJIVIM EFEKTIMA ODMAH NAKON TRETMANA

Vraća prirodni sjaj kože. Psihovizčka relaksacija uz prirodnu aromu.

 
PEVONIA JE SVETSKI LIDER U PROFESIONALNOJ NEZI KOŽE

Dobitnik najprestižnijih svetskih nagrada u industriji lepote i nege lica i tela. Preprati vrhunskog kvaliteta. Brend dostupan samo u odabranim centrima.

 
TRETMAN SA DNA POLIPEPTIDIMA ZA PRVE ZNAKE STARENJANJA

Tretman sa DNA ampulama, kako se drugačije skraćeno naziva, namenjen je koži lica sa proširenim porama, hiperpigmentacijama i ožiljcima. Preparati (ampule) koji se koriste u tretmanu sadrže veliku koncentaciju dezoksiribonukleinske kiseline koja na kožu deluje tako što za kratko vreme sužava pore i zaglađuje sitne ožiljke. Već nakon jednog tretmana rezultati su više nego vidljivi.

 

Pored DNA polipeptida, tretman sadrži koncentrovan diactil boldin koji snažno utiče naizbeljivanje najdubljih hiperpigmentacija na koži. Diacetil boldin daje blistavost i vraća mladalčki sjaj koži. Tretman je popularan i kao tretman hidratacije. Tretman ima jake efekte na dubinsku hidrataciju, jer preparati sadrže veliku količinu hijaluronske kiseline.

 

Osnovni opis tretmana (efekti) po kojima je svrstan u red najpopularnijih Pevonia tretmana je : « …hidrirajući tretman za prve znake starenja koji zaglađuje proširene pore, uklanja ožiljke, vraća koži mladalački sjaj i blistavost … ».V

KLJUČNI SASTOJCI:

DNA polipeptid
Sorgum
Diacetil boldin
Hijaluronska kiselina

EFEKTI:

Umanjenje sitnih bora
Usporavanje starosti
Ublažavanje ožiljaka na licu
Uobličavanje finih linija lica
Posvetljavanje kože lica
Zatezanje kože lica
Hidriranje kože

TRETMAN SA KOLAGENOM I KAVIJAROM ZA DUBINSKU HIDRATACIJU

Pored hidratacije ima i snažan uticaj na usporavanje procesa starenja.

 

Preparati koji se koriste u tretmanu sadrže visokokoncentrovane supstance kolagena, kavijara, retinola i vitamina C. Preparati sa navedenim supstancama, pored hidratacije, kreirani su po formuli koja omogućava da se koža snabde supstancama koje imaju snažan uticaj na regeneraciju kože i zaglađivanje bora.

 

Tretman je izuzetno popularan, jer ima dualni efekat sa jednako jakim intenzitetom - dubinska hidratacija i usporavanje starenja.

 

Veoma je popularan, jer je zasnovan na kavijaru koji je izuzetno delotvoran, a istovremeno spada i u najatraktivnije prirodne supstance koje se koriste u savremenoj wellness i kozmetičkoj industriji.

KLJUČNI SASTOJCI:

Kolagen polipeptid
Ekstrakt kavijara
Retinol
Vitamin C

EFEKTI:

Povećanje elastičnosti kože
Dubinska hidriratacija
Zaglađivanje bora
Hranjenje kože
Usporavanje procesa starenja

PREMIUM ANTI-AGE TRETMAN TRETMAN SA MATIČNIM ĆELIJAMA

Tretman matičnim ćelijama je revolucionaran u savremenoj kozmetologiji i dermatologiji. Plasiran je na svetskom tržištu krajem 2014. godine i u kratkom vremenskom periodu je postao veoma popularan. Tretman je prevashodno usmeren na anti-age efekte. Preparati koji se koriste rezultat su kombinacije najkvalitetnijih prirodnih matičnih ćelija i anti-age suspstanci integrisanih po posebnoj formuli uz najsavremeniju tehnologiju proizvodnje. Preparati sadrže koncentrovane supstance najnaprednijih biljnih matičnih ćelija argona i komfora.

 

Pored matičnih ćelija u sastav preparata se nalaze i svi drugi sastojci koji imaju jak anti-age efekat: retinol, hijaluronska kiselina, kolagen, elastin, vitamin C i skvalan. Preparati deluju na oba sloja kože (epidermis i dermis) tako da vidljivo redukuju bore, vraćaju potpunu elastičnost koži i omogućavaju njen oporavak od svakodnevih negativnih uticaja. Formula preparata zasnovana na matičnim ćelijama podstiče obnavljanje ćelija kože i povećava tonus predstavljajući najznačajnije efekte tretmana.

 

Koža nakon tretiranja postaje zdravija, vidljivo zategnutija i regenerisana. Tretman je u svetu kozmetologije i dermatologije ocenjen kao jedno od najpotpunijih rešenja za sve vidljive znake starenja kože lica.

KLJUČNI SASTOJCI:

Matične ćelije argana
Matične ćelije kamfora
Retinol
Hijaluronska kiselina
Kolagen
Elastin
Vitamin C
Skvalan

EFEKTI:

Jaka prirodna regeneracija ćelija kože
Vidljivo smanjenje bora
Vraćanje elastičnosti koži
Zatezanje kože lica
Povećanje tonusa
Neutralisanje bora
Regeneracije oba sloja kože
Dubinska hidriratacija
Posvetljavanje ćelija kože
Oporavak kože lica
Povećanje mekoće kože


Copyrights ©2017: /All rights reserved/