Holistički pristup

Holistički pristup

Holistički pristup podrazumeva koncept koji posmatra osobu kao celinu uma, duha i tela, koja se ne može razdvojiti. Zdravlje zavisi od ravnoteže između fizičkih, emotivnih, mentalnih i duhovnih potreba. Ovaj pristup je našao široku primenu kod tretiranja mnogih bolesti i za unapređenje zdravlja.

 

Bicomed centar ima holističku orijentaciju. Zbog toga kombinuje više holističih metoda za očuvanje zdravlja i poboljšanja celokupnog stanja organizma. U Bicomed centru su objedinjene metode integrativnog zdravlja, i mogu se kombinovati biorezonantni tretmani, svetlosna terapija, masaža i suplementacija. Bitno je aktivirati mehanizme isceljenja, koje svaki čovek u sebi poseduje i tako mu pomoći u prevazilaženju zdravstvenih problema, iscrpljenosti, stresa, emotivnih i psihičkih teškoća. Suplementacija pomaže u postizanju boljih i bržih rezultata.

 

Savremena medicina nema odgovor na mnoga pitanja, jer se bavi lečenjem bolesti, a ne osobe, i u tome je osnovni nedostatak zvanične medicine. Holističke metode su prirodnije i bave se ličnošću osobe, jer je to često „ključ“ u otkrivanju zdravstvenih problema.

 

Bicomed centar se odlučio da na ovaj način prati i savetuje svoje klijente, kroz najprirodniji, tradicionalan i i najsavremeniji način rada, jer je čovek deo prirode i univerzuma, sa svim svojim emocijama, sklonostima, navikama i duhovnošću.

Harmonija i zadovoljstvo

Budite zdravi, budite u harmoniji sa sobom i svetom oko sebe. Budite zadovoljni sobom u potpunosti. Naš cilj je da Vam u tome pomognemo.

 

Želimo da kao klijent Bicomed centra budete zadovoljni našom ponudom i tretmanima i zato se zalažemo za primenu najsavremenijih i pouzdanih metoda, bez neželjenih kontraindikacija.

 

Ukoliko ste zadovoljni našom uslugom, znamo da će Vaša lepa reč o nama biti najbolja preporuka.
Zdrava i srećna porodica

Biorezonantni aparat Bicom optima je potpuno bezbedan i efikasan za primenu i kod male dece i starijih osoba. Takođe isto važi i za primenu suplemenata čiju ponudu nudimo u okviru Bicomed centra, kao što su Bahove kapi na bazi cvetnih esencija i anti-age preparati.

 

Sreća je kad smo zdravi i kad su zdravi naši najbliži. Zato je naš sadržaj usmeren na podršku zdravlju cele porodice.

 

Budite srećni, zdravi i zadovoljni svojim izgledom, sa pozitivnom energijom i odnosom prema sebi i drugima, a naš cilj je da Vam u tome pomognemo.

Copyrights ©2017: /All rights reserved/