PILINZI ZA REGENERACIJU KOŽE

Kod problema akni, proširenih pora, fleka, ožiljaka, bora

Pilinzi za regeneraciju kože su postali nezaobilazni deo ponude kada su u pitanju dermatološko-estetski tretmani. Osim kod problematične kože, oni se preporučuju i za sve ostale tipove i stanja, uz prethodnu konsultaciju sa stručnjakom za negu. Izuzetno je bitan pravilan odabir kombinacije kiselina koje se koriste. Obično se rade na 2-3 nedelje i preporučuje se serija od 4-6 tretmana. Obavezna je upotreba kreme sa zaštitnim faktorom u periodu nakon izvođenja tretmana, kao i pojačana hidratacija. Rezultat je obnovljena koža, poboljšana tekstura, smanjena učestalost pojave akni i zatvorenih i otvorenih komedona, svež osećaj na koži, ublažene fine linije i bore.
U ponudi Bicomed centra su protokoli:

Skin recovery

Protokol koji se preporučuje za sve kojima je potrebno dubinsko čišćenje. Idealan za mešovitu i masnu kožu, kao i kod akni. Kombinacija kiselina ima keratolitičko i antimikrobno dejstvo, te promoviše restruktuiranje kože i seboregulaciju.
Kombinacija kiselina koja se koristi u tretmanu: salicilna kiselina, mandelična kiselina, rezorcinol, azelaična kiselina, retinol.
Osećaj na koži tokom tretmana: blago peckanje srednjeg intenziteta, moguća pojava crvenila. Stepen perutanja : blago do srednje.
Preporučen broj tretmana: 3-4 na 3 nedelje.
Vreme trajanje tretmana: 30 minuta.

BioC Hollywood glow

Tretman za instant sjaj i prevenciju starenja kože. Kontrolisana eksfolijacija kože doprinosi obnovi kože i oslobađanju mrtvog sloja, a drugi deo tretmana, koji se sprovodi aplikacijom rastvora vitamina C i hijaluronske kiseline, obezbeđuje antiaging efekat i ujednačeniji ten i svežiji izgled. Pogodan je i za osetljivu kožu.
Kombinacija kiselina koja se koristi u tretmanu: laktobionska kiselina, mandelična kiselina; mlečna kiselina, glikolna. Koristi se i vitamin C, hijaluronska kiselina i vitamin A.
Osećaj na koži tokom tretmana: blago peckanje. Stepen perutanja: bez perutanja ili blago perutanje.
Preporučen broj tretmana: 4-5 na 2 nedelje.
Vreme trajanja tretmana: 30 minuta.

Mandelage tretman

Piling za ublažavanje već postojećih znakova starenja, ublažavanje hiperpigmentacija i kontrolu akni. Obnavlja teksturu kože i ujednačava ten. Indikovan je kod fotoostarele kože, blagih akni i fleka. Može se raditi i na osetljivoj koži.
Kombinacija kiselina koja se koristi u tretmanu:mandelična kiselina, lipoična kiselina i vitamin A.
Osecaj na koži tokom tretmana: blago peckanje. Stepen perutanja: bez perutanja ili blago perutanje-
Preporučen broj tretmana: 4-6 na 2 nedelje.
Vreme trajanja tretmana: 30 minuta.

GlycoAge

Protokol za intenzivnu hidrataciju i poboljšanje teksture kože. Pogodan i za seboreičnu kožu, kožu sa proširenim porama, ali i suvu kožu. Pruža vidljiv antiage efekat.
Kombinacija kiselina koja se koristi u tretmanu: glikolna kiselina, mandelična kiselina, mlečna kiselina i vitamin A.
Osećaj na koži tokom tretmana: blago peckanje. Stepen perutanja: bez perutanja ili blago perutanje.
Preporučen broj tretmana: 4 na 3 nedelje.
Vreme trajanja tretmana: 30 minuta.


Copyrights ©2017: /All rights reserved/