PREMIUM ANTI-AGE TRETMAN

PREMIUM ANTI-AGE TRETMAN TRETMAN SA MATIČNIM ĆELIJAMA

Tretman matičnim ćelijama je revolucionaran u savremenoj kozmetologiji i dermatologiji. Plasiran je na svetskom tržištu krajem 2014. godine i u kratkom vremenskom periodu je postao veoma popularan. Tretman je prevashodno usmeren na anti-age efekte. Preparati koji se koriste rezultat su kombinacije najkvalitetnijih prirodnih matičnih ćelija i anti-age suspstanci integrisanih po posebnoj formuli uz najsavremeniju tehnologiju proizvodnje. Preparati sadrže koncentrovane supstance najnaprednijih biljnih matičnih ćelija argona i komfora.

 

Pored matičnih ćelija u sastav preparata se nalaze i svi drugi sastojci koji imaju jak anti-age efekat: retinol, hijaluronska kiselina, kolagen, elastin, vitamin C i skvalan. Preparati deluju na oba sloja kože (epidermis i dermis) tako da vidljivo redukuju bore, vraćaju potpunu elastičnost koži i omogućavaju njen oporavak od svakodnevih negativnih uticaja. Formula preparata zasnovana na matičnim ćelijama podstiče obnavljanje ćelija kože i povećava tonus predstavljajući najznačajnije efekte tretmana.

 

Koža nakon tretiranja postaje zdravija, vidljivo zategnutija i regenerisana. Tretman je u svetu kozmetologije i dermatologije ocenjen kao jedno od najpotpunijih rešenja za sve vidljive znake starenja kože lica.

KLJUČNI SASTOJCI:

Matične ćelije argana
Matične ćelije kamfora
Retinol
Hijaluronska kiselina
Kolagen
Elastin
Vitamin C
Skvalan

EFEKTI:

Jaka prirodna regeneracija ćelija kože
Vidljivo smanjenje bora
Vraćanje elastičnosti koži
Zatezanje kože lica
Povećanje tonusa
Neutralisanje bora
Regeneracije oba sloja kože
Dubinska hidriratacija
Posvetljavanje ćelija kože
Oporavak kože lica
Povećanje mekoće kože


Copyrights ©2017: /All rights reserved/