SPORTSKE POVREDE

SPORTSKE POVREDE

Brza i dugotrajna poboljšanja kod osteoartritisa i kod sportskih povreda su postiguta u mnogim ortopedskim klinikama u svetu, koristeći Bicom Optima aparat za akutne sportske povrede, kao i akutne traume.

 

Bicom Optima aparat ima efikasne rezultate kod pokidanih mišićnih vlakana, fascija, tetiva i ligamenata. Takođe ima veliku primenu i fantastične rezultate kod fraktura i povreda oka. Naša iskustva i iskustva terapeuta širom sveta nam daju rezultate da posle 2 do 3 tretmana Bicom Optima aparatom kod fraktura bol se eliminiše ili dolazi do značajnog smanjenja. Sportske povrede se saniraju u proseku za 3 do 5 tretmana. Bicom Optima tretman značajno ubrzava proces zarastanja i rehabilitacije i tretirana osoba će moći brže da se vrati svojim sportskim obavezama.

 

Tretman biorezonancom je najefektniji tokom aktivne faze osteoartritisa kada je hrskavica veoma propala, gde kao posledicu imamo oštećenje, upalu i otok zglobova. Kod ovakve povrede najvažnije je da Bicom Optima biorezonanca smanjuje upalne procese hrskavice i zaustavlja njeno propadanje.

 

Tetmanima na Bicom Optima aparatu, u većini slučajeva, brzo i dugotrajano poboljšanje je postignuto za osteoartritis, povrede i druge degenerativne promene.


Copyrights ©2017: /All rights reserved/