Upustvo za korišćenje

Upustvo za korišćenje Bicom optima aparata

Da bi doprineli uspešnosti BICOM OPTIMA biorezonantnih tretmana, poželjno je da se pridržavate sledećih saveta:

 

• Piti mnogo vode

 

- Tokom terapije mobilišu se otrovne i balastne supstance. One se mogu izlučivati samo preko jetre, žuči, creva i bubrega, ako u organizmu ima dovoljno vode. Voda, koja nema mnogo minerala, može za sebe vezati otrovne supstance i zatim ih izbaciti iz organizma. Ako su u vodi mnoge druge supstance, odnosno već koncentrisani minerali, kao što su: mineralne vode, čaj, limunade itd., mnogo je manja mogućnost izlučivanja otrovnih supstanci. Kafa i crni čaj još dodatno organizmu oduzimaju vodu. Mleko nije napitak, već hrana. Alkoholna pića opterećuju organe za izlučivanje, posebno jetru i potrebno ih je potpuno izbegavati tokom tretmana.

 

• Zdrava ishrana

 

- Uzimati punovrednu hranu, po mogućnosti proizvode koji ne sadrže dodatne toksične supstance, kao što su pesticidi, konzervansi i boje, koje naše organe za izlučivanje dodatno opterećuju. Po mogućnosti hranu nabavljajte iz prodavnica zdrave hrane.

 

  • Malo brašnastih proizvoda i šećera, jer oni štete zdravoj crevnoj flori i podstiču razmnožavanje nezdravih bakterija i gljivica.
  • Poželjno je izbegavati svinjsko meso jer ono blokira crevne limfne čvorove i tako opterećuje naš imunološki sistem. Sadrži međućelijske masti i mnogo otrovnih supstanci koje bez prepreka mogu prelaziti kroz creva, jer su vrlo slične mastima ljudskog organizma.
  • Mikrotalasna pećnica uništava strukturu životinjskih belančevina i njihovu "životnu energiju". Radije kuvajte na šporetu.
  • Svaku supstancu koja deluje kao alergen potrebno je dok traje terapija isključiti iz svakodnevne hrane.
  • Konzumiranje hrane obavljajte u mirnoj atmosferi, tj. nikad ne jedite brzo, kada ste besni ili tužni.

 

• Spavanje

 

- Priuštite vašem organizmu dovoljno mirnog sna na geopatski neopterećenom ležaju. Preporučljivo je da ležete pre ponoći zbog lučenja hormona opuštanja i ujutro ustajete pre 8 am. Samo tako ćelije tela i psiha imaju mogućnost da se regenerišu.

 

• Psihička komponenta

 

- BICOM biorezonantni tretmani deluju efikasno i kod onih koji su prema novim tehnologijama nepoverljivi. Ipak, važan faktor za dobre rezultate je pozitivan stav prema životu i želja za poboljšanjem zdravstvenog stanja. Tome mogu doprineti vežbe opuštanja, psihoterapija ili Bahove cvetne kapi.

• Uzdržavanje od preteranog zamaranja

 

- To znači da se nećete iscrpljivati, vaše telo neće reagovati stresom na sportske i druge aktivnosti i jedva ćete čekati sledeći trenutak kada ćete moći da uživate u njima. U protivnom, svi vaši napori da se pridržavate nekih programa za poboljšanje fizičke kondicije neće biti korisni

 

Copyrights ©2017: /All rights reserved/